Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2daagse cursus Atelier in een Koffer VOL

April 14, 2018 - April 15, 2018

| €325

Kinderen en volwassenen hebben een natuurlijke bron van creativiteit in zich, maar hoe houd je deze deur open? Hoe reageer je eigenlijk goed op een (kras)tekening? Hoe kan omgaan met het kritisch stemmetje in je hoofd? Hoe kan je kinderen op creatief gebied goed begeleiden, in kleine of grote groepen?

In twee cursusdagen wordt een duidelijke visie op kind en creativiteit onderbouwd en traditionele opvattingen ter discussie gebracht. Onder andere aan de hand van een beamer-presentatie met foto’s en films uit de praktijk. De deelnemers gaan zelf aan de slag met diverse eenvoudige én tevens uitdagende materialen, die ook voor kinderen tot de verbeelding spreken.Het gaat in deze visie om flow en creativiteit met een kleine c, zonder prestatie druk maar met ruimte om te ontdekken. Paul Klee zei ooit; ‘Tekenen is een lijn uit wandelen nemen.’ De cursus geeft verrassende inzichten en veel praktische nieuwe ideeën en is geschikt voor ouders en professionals die met kinderen werken. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van Atelier in een koffer.

‘Als je een idee krijgt, krijg je steeds meer ideeën.’ Cas, 5 jaar.

Data: Dit weekeind is al volgeboekt. De volgende mogelijkheid is 6&7 okt of 5&6 feb 2019.
Locatie: Celebesstraat 80 Amsterdam, de Purperreiger, 20 m van station Amsterdam Muiderpoort

Maximaal 17 deelnemers
Kosten: 325 euro pp incl. materiaal, hand-out en lunch – vroegboekkorting, bij betaling tot 2 maanden voor aanvang van de cursus is er een tarief van 299 euro
Begeleiding door cultuurpedagoge Sabine Plamper & beeldend kunstenaar Titia Sprey

>> Bij aanmelding met 2 personen geldt een kortingstarief van € 285,- per persoon.<<

Mocht het cursus geld een serieuze obstakel zijn, neem dan contact met ons op en leg je situatie uit. We willen graag laagdrempelig blijven.

Aanmelden hier

Details

Start:
April 14, 2018
End:
April 15, 2018
Cost:
€325
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , ,
Website:
http://www.atelierineenkoffer.nl/aanmelding.php

Organizer

Atelier in een Koffer

Venue

Purperreiger, Celebesstraat 80