Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kris Kras Atelier Amsterdam Oosterpark – VOL

October 5, 2018

| €150

Kom tekenen, smeren, vegen, lijmen, gieten, krassen, kleien, schilderen, knippen, rollen, strooien of dippen.

Het Kris Kras Atelier is uniek omdat kinderen er al vanaf 18 maanden welkom zijn. De ouders van de jongste kinderen zijn aanwezig bij de workshops. Het is een bijzondere en inspirerende ervaring voor kinderen én ouders, met veel ideeën voor thuis.

In het Kris Kras Atelier maken kinderen hun eigen sporen. Het gaat hierbij niet om goed of fout maar om het ontdekken en plezier hebben. Het accent ligt bij deze serie workshops op tekenen en schilderen, met steeds weer uitdagende materialen die uitnodigen om aan de slag te gaan. Met de hele kleintjes wordt gewerkt met materialen die uitnodigen tot ontdekken maar ook veilig zijn en soms zelfs eetbaar. Eventuele observaties en uitspraken van de kinderen komen uiteindelijk samen met de tekeningen van ieder kind in een boekje.

Een serie van 10 vrijdagen, kosten zijn € 150 inclusief materiaal en boekje. Deelnemen met een Stadspas is ook mogelijk, daarvoor geldt een aanbieding.

Data voor deze serie zijn: 28 sep, 5 & 12 & 19 okt, 2 & 9 & 23 & 30 nov, 7 & 14 december 2018.

In de ochtend is er een groep om 10 uur voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar met hun ouders. In de middag zijn er twee groepen voor kinderen vanaf 4 jaar, om 15.30 en om 17.00   Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht. Onder begeleiding van Titia Sprey.

Deze cursus zit helemaal vol. Begin 2019 start weer een nieuwe serie van 10 x.  Aanmelden daarvoor kan hier

Details

Date:
October 5, 2018
Cost:
€150
Event Category:

Organizer

Atelier in een Koffer

Venue

Kinderrijk Mauritskade
Mauritskade 56, Amsterdam, Netherlands
+ Google Map